14. nov. 2008

Kaf, Odense og Ca' d'Oro

Jo, Manden og Damen færdes i samme professionelle miljø hver torsdag og afsluttede for god ordens skyld KUNSTEN.NU-redaktionsmødet på Altura.
I dag svigter Manden Damen - Manden finder det for pinligt at deltage i dagens Kandidatfest så i stedet drager Damen af med Damen, Rockstjernen, Kunstnerkæresten og Sygeplejersken mens Manden bliver på Trøjborg og sætter sig ind i Enter-udstillingen på Brandts i Odense hvortil han vil rejse i morgen for at anmelde endnu en samtidskunstudstilling og heldigvis får selskab af Pigen der kommer fra Kbh. og mødes med Manden på Odense Banegård hvorefter Manden og Pigen vil bevære sig ud i Odense (for Mandens vedkommende første gang på egen hånd uden Den Søde Odenseanerindes kyndige vejvisning) for både at se dansk samtidskunst og international kropskunst og engelsk røvkunst.
For at give lidt pænt til denne tekst - udstilingerne bliver først gennemfotograferet i morgen og Damen har allerede forklaret at gårsdagens kaffe ikke blev fotograferet - indsætter Manden lige et par billeder af Ca' d'Oro, det fine lille (venetiansk)gotiske bypalads som stille og roligt er ved at være noget af det pæneste Manden overhovedet kan forestille sig.

Ingen kommentarer: