16. jul. 2009

Den perfekte kop kaffe

Manden og damen har jo et stamsted; en kaffebar som også er kafferisteri. At det også er et sted, der selv rister guldet giver det sådan en ekstra dejlig dimension, nemlig en duft, man ikke finder andre steder. Og så er her enkelt og pænt.

Men sidst manden og damen var forbi Altura sammen blev de også enige om, at de har en ynglingskaffekvinde på stedet. De andre ansatte dernede laver skam også god kaffe. Men den rigtige kaffekvindes er altså bare eminent. 

Den dygtige barista kan her skimtes bag manden og bag disken i færd med at finde mælk i køleskabet under espressomaskinen. 
Og her er så den perfekte kop kaffe:
Og det der gør den helt perfekt (blev manden og damen enige om) er, at skummet og mælken kan blandes. Skummet har altså en helt perfekt konsistens, som får den til at hænge sammen med kaffen og ikke være noget, der er puttet ovenpå. 

Og så laver hun altså også bare nogle meget fotogene kopper...

(Og det virker også i den koffeinfri udgave, som damen drikker for tiden. Hun kan nemlig ikke så godt med krudtet for tiden pga. af den stadigt voksende mave.)

2 kommentarer:

Værelset sagde ...

Manden gennemgik Værelsesmappen i iPhoto efter et ordenligt billede at Manden og Damens ynglingskaffekvinde. Ikke et eneste, men da Manden i morgen skal mødes med Bill Michael Linde på den omtalte kaffebar vil han gøre et forsøg på at fange hende i foto.
For øvrigt Damen, hvor skulle du hen så hurtigt og helt uden efterredaktionsmødekaf?

Værelset sagde ...

Damen havde en aftale med kunstnerkæresten om at købe gaver.
Og den der chefredaktør fik mødet til at trække ud, så damen til sidst var alt for sent på den...
Men man kunne jo overveje et efterredaktionsmøde med en dags forsinkelse i dag... Med mindre manden er optaget af dansemusen hele dagen?!?