16. sep. 2008

Damen tilbage på Værelset

Damen og Manden har i den sidste tid gået rundt og manglet arbejdsmoral. En dag spurgte Manden Damen: "Der er et eller andet vi mangler?" og Damen svarede: "Jo, der er et eller andet vi mangler. " og Manden svarede: "Er det Toblerone?" og Damen svarede: "Nej, det er ikke Toblerone for der ligger næsten en hel 400-grams pakke over på hylden, men er det en lille espresso vi mangler?" og Manden svarede: "Vi mangler altid en lille espresso, men vi går da bare ud og laver en kopfuld hvorefter vi ikke længre mangler en lille espresso."
Det funderede de over mens de drak en lille kop espresso og spiste et stykke Toblerone.
Bagefter spurgte Damen: "Mangler vi ikke noget viel spaß?" og Manden svarede: "Jo, det er det vi mangler, men i morgen skal vi jo se Rolling Stones-dekadence og eskapader sammen med Den Flinke Mand og det der sgu da viel spaß." og Damen svarede: "Jep, det er viel spaß, men det får os jo ikke til at lave noget."
Manden og Damen spekulerede over deres situation og begge tænkte de det de hele tiden havde vidst: "Vi mangler Damen, det er det vi mangler. Vi mangler Damens let bebrejdende og overbærende blik - vi mangler Damen."
Manden havde fået penge pumpet ind på kopikontoen så dagen blev afsluttet med et besøg i det Visuelle Laboratorium ved Atelierne.
Nu er Damen igen flyttet ind på Værelset.

Ingen kommentarer: