20. apr. 2009

Damen savner ikke taget billede fra Helsinki...



Manden sendte her i formiddags et link til en blog med design og pæne ting: Core77 Damen har ikke kigget så meget på den endnu. Men da hun åbnede bloggen, så hun med det samme dette billede, som var ledsaget af teksten:

“Ulla-Maaria Engeström (Mutanen) of Social Objects announced (on both her professional and personal blogs) that on April 22nd at the Milan Furniture Fair she will launch the new private beta of thinglink.com."

Men det var nu ikke det, der fangede damen – det var noget helt andet.  Damen er bare generelt begejstret for denne stil fra dengang fremtiden fandtes, men hun kom også til at tænke på et billede, som hun ikke fik taget i lufthavnen i Helsinki.

Her var der nemlig, da damen mellemlandede den første dag i oktober opstillet en lille lounge. Heri var der blandt andet placeret en af Eero Saarinens kubestole (hvis udvendig-sort indeni). Inde i stolen sad en yndig ung sortklædt  dame, som ligner hende på billedet, med en hvis macbook i skødet. Det var pænt... Og hvor damen ærgrer sig over, at hun ikke fotograferede frøkenen... 



Ingen kommentarer: