22. apr. 2009

Kunstnerkærestens kluns


Kunstnerkæresten lancerer t-shirtkollektion under navnet Narration-tee

Narration Tee præsenterer en samling t-shirts fra opdigtede interesse-fællesskaber, særlige klubber, små foreninger, subkulturer og andre sammenhold. Til hver t-shirt følger en lille publikation med en fortælling, der har rod i det fællesskab, som t-shirten repræsenterer.

Klæder skaber folk og du kan således tage din nye t-shirt på, læse fortællingen til du kan den udenad, for herefter selv at fortælle fortællingen videre og på den måde påtage dig en helt specifik og meget interessant identitet, som en person der har noget særligt at gå op i. En person med en stærk kulturel kapital.

Du vil vække interesse og få opmærksomhed i din nye t-shirt, for interessante mennesker er dem, som tydeligvis har interesser. Hvis du oven i købet møder andre personer, der bærer samme t-shirt, er det soleklart, at I har noget tilfælles. Narration Tee bringer mennesker sammen og tilbyder noget at snakke om.

I hans nye webshop præsenteres t-shirts fra flere meget forskellige fællesskaber. De er alle til salg og vil klæde ethvert nyt medlem af gruppen. Du kan også læse de tilhørende fortællinger her i webshoppen. Så vær velkommen i klubben...

Damen og manden er snart skyentusiaster.

Ingen kommentarer: