21. dec. 2008

Damen savner delfinerne - men er begejstret


Damen holder juleferie, men deltager alligevel lige lidt i den debat, som hendes og mandens klumme har affødt.
Midt i det hele fulgte hun lige mandens link og hørte lektor Fabricius Hansens tale og blev umådeligt begejstret. Og det til trods for, at det f'ørste der mødte hende, da hun kom ind på universitetets hjemmeside, var Aarhus Universitets nye logo, som mest af alt ligner noget fra et af provinsens kunstmuseer - helt delfinfrit og uden gammeldags arrogance og latin. Noget der ellers hører et universitet til om noget. Og det mener damen selvom det muligvis hører en anden tid til - men det er bare ærgeligt provins-identitets-makeovere!

Og de sarkastiske grin fra publikum, som en eller anden rigtig god filmer har fået klippet ind i netreportagen fra et ellers lukket forum i et auditorium har fået klippet ind, taler sit tydlige sprog. Lektoren har ret - og hvor er hun dog god til at få det sagt.

Damen vil gerne lige henlede opmærksomheden på den blonde hovedrystende page, som ses ved afslutningen af Fabricius' tale. Hvem er den Kvinde?
Hvorom alting er, så er hendes hovedrysten og det pludselige klip til en stangspringer og en tale om, hvordan Aarhus Universitet har taget det rigtige afsat på samme måde som en eller anden atlet, der har sat verdensrekord i noget så fjollet som stangspring, bare en rigtig finunderstregning af hele pointen fra Fabricius' tale.


2 kommentarer:

Værelset sagde ...

PS: ingen blogindlæg fra damen i går, fordi internettet allligevel ikke virkede i det der arrivatog.

Værelset sagde ...

Manden så Bodil Due sidde og smile pivfalsk - hun har page, men han erindre en anden kvinde der sad og rystede på hovedet. Hvem det er ved han ikke.