1. mar. 2009

Manden i kbh.

Manden var til Let's get critical-kunstkritikkonference i kbh. Her mængede han sig med de store, Jamen Elkins og Ruth Noack (kurator for Documenta XII) samt en masser andre. Alt sammen godt nok, men faktisk er Manden ikke kommet hjem med særligt meget nyt ang. kunstkritikken. Han spørger sig selv om standarten og manglen på fokus i denne konference er en særlig dansk specialitet eller standarten og manglen op fokus er almindelig i internationale kunsthistoriske konferencer?
Kasernen var repræsenteret af Lotte Philipsen der faktisk fremlagde et af konferencens mest kunstkritikrelevante indlæg.Manden boede ved Den Københavnske Veninde og lånte en cykel af Den Københavnske Venindes veninde og cyklede en smule rundt i kbh. Men desværre var der ikke tid til meget cyklen da konferencen tog det meste af tiden og Max Ernst hang på Louisiana...
... og Manden naturligvis måtte en smut forbi Humlebæk for at se lidt surrealisme (hertil skal der tilføjes at Manden, da han ankom til kbh. fløj fra toget til Statens Museum for Kunst og ferniseringen på den store Wilhelm Freddi-udstilling aka. Manden gider ikke se mere surrealisme lige nu og her).
Og så lige et billede af Den Københavnske Venindes fredriksbergske baggård.

Ingen kommentarer: