22. maj 2009

Ferniseringstour

Damen og Manden på ferniseringstour rundt i den århusianske kunstverden - på ARoS til God-fødselsdagsudstilling der, på trods af et skrabet udstillingsbudget, bød på ganske fine ting, blandt andet denne Bjørn Nørregaardudstillingsinstallation der fangede både Damen og Manden i en borgesisk uendelighed af spejlinger.
Birgit Johnsen og Hanne Nielsen havde en pæn kube der kun blev beskæmmet af en ualmindelig udpenslende skriftlig introduktion.
Pause, Altura, Kakao, 2 stk. Derefter en hurtig tur forbi Allan Otte og Martin Dörbaums ganske udmærkede udstilling hos Møllerwitt (ingen fotodokumentation).
Og afslutningsvis til konceptuelt overload i Kunstbygningen hvor Søren Andreasen udforskede de forskellige medier i en tom, men netop derfor ikke useværdig udstilling.

Og efter kunsten var der en lille buffet i Kunstbygningens cafe hvor Manden og Damen fik lidt at spise i et fint selskab af ret gode kunstnere.
Det var en god ferniseringsrunde (og Manden lader være med at nævne at der var kongelige i farvandet i det øjeblik hvor Manden og Damen mødtes på ARoS, han vil ikke ødelægge den gode stemning).

Ingen kommentarer: