4. maj 2009

Sartorialistisk fejlskøn/Brød på Trøjborg/Forår før og nu (altsammen i omvendt rækkefølje)

Sådan ser Kasernen ud fra Mandens kontor i dag d. 4. maj - halvtunge skyer i helstrid vind og en følelse af kulde i luften og langt ind i kroppen.
Tanker om handsker og vanter melder sig, men Manden har for længst (i sidste uge) nedpakket vinterfrakkerne, huerne, halstørklæderne og vanterne og handskerne og så videre.
For i sidste uge var virkeligheden som på det ovenstående billede - sommerlig og blå himmel og spædgrønne træer og ikke-en-vind.
Nu kunne læseren tænke at denne måske for tidlige nedpakning var det sartorialistiske fejlskøn som Manden henviste til i blogindlæggets titel, men nej, langtfra.
Lørdag morgen lavede Manden en brødfadæse. Manden bagte brød til en konformation/fest/et-eller-andet. Han bagte som subcontractor for Den Tidligere Studievejleder og POPs der stod for madlavningen.
Mandens store fejlskøn var at han ikke lavede ekstra dej til sig selv for da han afleverede de 6 brød til pigen der hentede dem kunne han kun tænke på en skive bigahævet landbrød med smør (nu hæver der en ny dej i Mandens køleskab og i morgen skal der stryges tandsmør).
Og så den sartorialistiske fadæse.
Manden er i dag i hans nye rockabilly-jakke (og den er egentligt ret fin på en råkold forårsdag) og på benene har han et par cowboyderbukser, men om han tænkte så langt at trække i et par højtaljede 505'ere...?
Nej, naturligvis ikke, han trak i stedet i et par semilavtaljede og dermed blotter en omgang skjorte mellem jakkens ribkant og cowboyderbuksernes linning.
Sådan går det når man ikke tænker sig ordenligt om - så er man selv ude om det.

2 kommentarer:

Værelset sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Værelset sagde ...

Damen er skuffet over mandens dømmekraft.

Men tilgengæld er hun selv iført nyindkøbte jeans