27. maj 2009

Sorte sider...

Damen har gennem den sidste tid kunnet konstatere, at hun ikke bryder sig særlig meget om sorte blogs og sorte hjemmesider i det hele taget. 

Der var ellers et tidspunkt, hvor hun var lidt fascineret af den der sorte engisparende udgave af google...men i virkeligheden var det nok for en gangs skyld mere en fascination af ideen bag - end måden det var endt med at tage sig ud. (Der var jo også sådan en lille fin ting ned i bunden, hvor man kunne se, hvor meget strøm alle dem, der brugte googles søgeside lige nu brugte - eller også var det bare hvor meget man selv sparede: men det var jo ikke det damen bed mest mærke i.) Men alt det var også før damen blev lidt træt af alle flosklerne fra alle hjørner og kanter af den politiske verden.

Men nu er det altså, at damen har opdaget, at hun ikke kan lide sorte blogs. Hun har lagt mærke til det, når hun har læst kommentarer hos the sart og har klikket sig videre til spændende menneskers skriblerier. Men dem, der har valgt at gøre deres blog sort, får altså ikke meget opmærksomhed fra damen. Det er simpelthen bare ikke pænt; uanset hvor klædelig farven sort ellers er i de fleste grafiske former.

Måske har det også noget at gøre med, at damen mest af alt synes, at den måde 
sorte blogspot blogs tager sig ud på ligner den slags bøger med sort omslag, som efter første berøring ligner røv og nøgler med ridser og smuds...

Ingen kommentarer: