20. aug. 2008

En aften på ARoS

Damen og jeg skal i aften på ARoS for at se de sidste musikvideoer på Music to See-udstillingen.
Men lige inden vi tager på ARoS er vi taget omkring Trøjborg for at få lidt aftensmad, sådan hvad der kan bankes op af jorden – en lille omelet og lidt brød, et par bruchettaer med tomat, lidt balsamico, basilikum og olivenolie dertil et par eller tre oliven. Sidst en enkelt majskolbe. Altsammen serveret med vand og en Newcastle Brown Ale.
Der er masser af tid, ARoS lukker først kl. 22.00 og Damen og jeg skal kun lige nå og spise lidt græsk yoghurt med akaciehonning + lidt frugt samt lægge et par af damens sko, sandaler og støvler på TS.
Og Chan Marshall synger bagved.
Ok, nu er klokken 21.00 og Damen og jeg er ikke nået ud af Trøjborg endsige af Ivar Huitfeldtsgade og slet ikke ud af lejligheden. Og yoghurten, akaciehonningen og frugten er stadig i deres respektive bøtter og skaller/skræller. Så ARoS er aflyst for i aften, man kan sgu ikke forlade en uspist efterret.
Damen skalerer fodtøjsbilleder og oploader til TS mens jeg blogger i baggrunden og en aften på ARoS har forvandlet sig til en aften på Trøjborg.
Spørgsmål: Hvad er en åben sko med kilehæl? Heels, Sandaler og Slippers, Stiletter eller Øvrigt? Det er da ikke lige til at svare på.
Nu er der spist yoghurt, frugt og akaciehonning. Og hvor lang tid tager et at spise aftensmad – tre timer, naturligvis.
+ en espresso.
Klokken er lidt over 22.00 og Damen er snart på vej til næste aftale...

Ingen kommentarer: