31. aug. 2008

Korea, here they come (Damen og Sixten på vej)

Allerførst - jeg håber sgu ikke at den her blog forvandler sig fra en Værelses-blog til Mandens personlige blog bare fordi Damen er taget til Korea - det vil være ganske forståeligt at hun skriver mindre i den kommende tid, men Damen - hun må sgu se at får fingeren ud af røven (undskyld mit franske). Så er det skrevet.
Klokken tidligt i syv i morges mødtes Damen og Manden på stationen for at vinke farvel til Damen og Sixten inden de tog toget til Kastrup for at fange et fly der fløj (stadig flyver, for hvem ved hvor langt der er til Korea (Syd, naturligvis/desværre)) dem til Korea (stadig Syd, naturligvis/desværre).Som altid optaget af at tale (Damen og Manden havde ikke set hinanden i over halvandet døgn hvor manden i langt over halvdelen af tiden havde lagt fuldesyg mens Damen havde tilbragt aftenen på Moesgård Strand med is og amore) om alt det der var sket siden sidst valsede Manden og Damen lige forbi Damen og Sixten der forgæves forsøgte at råbe dem op. På afgangsperronen stod Manden og Damen og fortsatte deres samtale der efter et par minutter gled over i en form for let forbitrelse over at Damen og Sixten ikke allerede var ankommet - det var jo dem der skulle rejse, og uden at der var nogen der skulle rejse var det lidt åndsvagt at Manden og Damen var taget til stationen for at vinke farvel.
Men Damen og Sixten kom til perronen og Damen og Manden fik en afskedsgave - en plasticpose med resterne fra Damen og Sixtens køleskab.
Det blev afskedens øjeblik - Damen og Sixten entrede toget, fandt ders pladser mens Manden og Damen vinkede dem lykke på rejsen og så dem glide ud af sporet mod verden derude ca på den anden side af jorden.Hvorefter det gik mod Værelset og Kasernen for Damen og Manden, stadig snakkende til espresso og lidt skrivning og læsning til Damen skulle ned på Image og Manden tog med for at se udstillingen - ret meget lort, for at sige det ærligt.
Mens Damen og Sixten folder sig ud i det Koreanske vil Mandne og Damen forsøge at have spaß her i byen.
(Jeg er lidt forvirret ang. tilladelsen om at bringe fotografier af Sixten i denne blog, men mener at der afslutningsvis blev givet en form for tilladelse - men gjort er gjort og det er ingen problem at fjerne dem igen).

1 kommentar:

krishna sagde ...

Aum Sri Sai Ram


Service for tourists

I offer to take care of your needs from arrival to departure: taxi, accommodation and such.

By Swami’s grace I’ll do this with great happiness.

Therefore I ask you kindly to forward this message to friends who are due to visit India & SATHYA SAI BABA in Puttaparthi.

Thank you for your kind cooperation.

Sai Ram

Krishna


Name of office Shanthi net cafe

Name of owner Ch. Krishna

Address Main Street,
Shop No. 2 (opposite Hotel Sai Towers)
Sri Sai Gokul Aprt 1st floor
Puttaparthi 515 134, Anantapur DT, Ap.

Phone +91 8555 287625

Mobile phone +91 9490540659

E-mail address kristhyan20002@yahoo.com
touristorganizer@gmail.com

I sow your blog looks very nice with beautiful pitchers. Maybe if you like to visit my blog check here http://puttaparthilive.blogspot.com