28. aug. 2008

Fra det trøjborgske bageri

Efter en aften med lidt fernisering (hvor Manden hverken kunne få den ene eller den anden med, men heldigvis fandt en lang tynd blond starut fra kbh. (Line) hvilket betød at aftenen ikke blev tilbragt i ensom majestæt) er Manden tilbage på Trøjborg - bagende.
De sidste par dage har der været dej ud over det hele, i aften er det brød der hæver, brød der bager, brød der afkøler (og en nysopslået rugbrødsdej til i morgen).Det bliver til fire bigahævede hvedebrød og fire surdejshævede hvedebrød til morgendagens bogudgivelsesreception (Jørn udgiver første bind af en ny Verdenslitteraturserie så der skal være lidt festivitas i Forskerhuset).
Men samtidigt er der i morgen en ferniseringsaften af de store her i byen, så mon ikke Manden flintre ned i byen på et tidspunkt og tager del i de kulturelle festligheder, måske, måske ikke...
Hvad andet er der sket i dag. Manden har været ved siden af sig selv efter morgenens møde med Konen - spørgsmålet er hvorfor? Måske skyldes det at den reelle tidsregning med datoer og ugedage var udskiftet med en tidsregning der alene benyttede nummererede uger. Resten af dagen måtte Damen ligge (måske ikke ligefrem) røv til Mandens ved-siden-af-sigselvhed.

Ingen kommentarer: