12. aug. 2008

Hvad skal man betale for sit speciale? - sådan helt konkret i kroner og ører?

Igen i dag kom gæsten forbi værelset. Han afleverer sit speciale på fredag og var så heldig at træffe manden og damen på værelset. De var først lige ankommet efter at have været på fødselsdags morgenvisit hos den lyshårede damen.
Inden gæsten forlod eftermiddagskaffen i køkkenet skulle vi lige se prøver på det papir, som han havde fået prøver på hos det trykkeri, hvor han har lavet en aftale om at få “printet" sit speciale.
Her måtte manden og damen dog lige gribe ind med noget ekspertiseviden fra den virkelige verden, hvor man ikke printer ting, men får dem trykket...

Hvad havde gæsten forestillet sig, at sådan et speciale kunne løbe op i per eksemplar - nåh bre sådan omkring, ja måske helt op til hundrede kroner per eksemplar. Men så er det skam også med kraftg limryg og en hel del farvetryk samt meget kraftig forside i flot blankt karton. Og en ti stykker kan vel gøre det. Så er der lidt til højre og venstre...

Øhhhhh, det tror vi sgu ikke på. Skal vi sige omkring 500 og så det til den gode pris, som fætterens firma lovede.
Ja, man forstår jo noget forskelligt ved en god pris.

Nu har vi sendt gæsten hjem med besked om at ringe til trykkeriet og rejse en forespørgsel om størrelsen på den gode pris. Han har lovet at sende os resultatet af forespørgslen.

Ingen kommentarer: